Video: The Sims 4 Infant update verschijnt in maart

Geplaatst:
Aangepast: 31 januari 2023 21:02

De volgende Sims 4-update draait om baby's en alles wat daarbij komt kijken. Deze Sims 4 Infant-update verschijnt in maart.

Eerder deze maand werd de Sims 4 Infant-update al geteased. Deze update draait, zoals de naam al doet vermoeden, allemaal om baby's. Tot op heden waren baby's slechts een klein onderdeel van het leven van een Sim. Wanneer je Sims een keertje woohoo hadden gedaan, had je kans dat er een baby'tje zou verschijnen. Dit baby'tje ligt dan in een wieg en je Sims kunnen er een beetje voor zorgen, maar dat was het dan ook wel. Met de Infant-update komt daar verandering in. Baby's worden dan een stuk interactiever. Het zorgen voor een baby is immers niet zo gemakkelijk. Zo kun je straks je baby's borstvoeding geven en kunnen baby's ook interacties hebben met andere Sims.

De Infant-update komt 14 maart naar The Sims 4.

Bron: Maxis
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord