Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: The Sims 4 Infant update verschijnt in maart

De volgende Sims 4-update draait om baby's en alles wat daarbij komt kijken. Deze Sims 4 Infant-update verschijnt in maart.

Eerder deze maand werd de Sims 4 Infant-update al geteased. Deze update draait, zoals de naam al doet vermoeden, allemaal om baby's. Tot op heden waren baby's slechts een klein onderdeel van het leven van een Sim. Wanneer je Sims een keertje woohoo hadden gedaan, had je kans dat er een baby'tje zou verschijnen. Dit baby'tje ligt dan in een wieg en je Sims kunnen er een beetje voor zorgen, maar dat was het dan ook wel. Met de Infant-update komt daar verandering in. Baby's worden dan een stuk interactiever. Het zorgen voor een baby is immers niet zo gemakkelijk. Zo kun je straks je baby's borstvoeding geven en kunnen baby's ook interacties hebben met andere Sims.

De Infant-update komt 14 maart naar The Sims 4.

BRON Maxis

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?