Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • Ontwikkelaar Retro Studios
  • Eerste releasedatum 21 februari 2014
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Video: Twee nieuwe trailers voor Donkey Kong Country: Tropical Freeze

De release van Donkey Kong Country: Tropical Freeze is nog maar enkele dagen van ons verwijderd en dat betekent natuurlijk nieuwe trailers. Er verschenen twee nieuwe video's waarin we opnieuw kennismaken met Diddy Kong en Dixie Kong.

De video's, die als bijpassende naam 'Meet the Kongs' hebben gekregen, weten ons van nieuwe beelden van de game te voorzien. Ditmaal met de jongere Kongs in de hoofdrol. Je bekijkt ze hieronder.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze verschijnt op 4 mei voor de Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?