Video: World of Warplanes krijgt update

Zojuist heeft Wargaming een grote update aangekondigd voor World of Warplanes. De game verscheen voor het eerst in 2013 op de pc. De nieuwe update brengt een heleboel nieuwe aanpassingen met zich mee, waaronder een nieuwe gamemodus, nieuwe klasse en tactische elementen. De update is inmiddels verkrijgbaar.

De Wit-Russische uitgever en ontwikkelaar komt vier jaar na de release van deze gevechtsvliegtuigen MMO een enorme update. Niet alleen de interface van de game is iets veranderd. De game heeft ook een nieuwe gamemodus, waarbij jouw strategische vaardigheden op de proef worden gesteld. Er is een nieuwe Aircraft Class toegevoegd, waardoor je achter vliegknuppel van een bommenwerper mag plaatsnemen. Er zijn momenteel drie premium bommenwerpers in de game toegevoegd en deze zijn tot aan het einde van deze maand beschikbaar. Je kunt deze vrijspelen door loot te verzamelen en dagelijkse missies te voltooien.

Gameliner is destijds op bezoek gegaan bij het oorlogsmuseum Overloon om jullie alles te vertellen over de game en echte gevechtsvliegtuigen zoals de Britse Spitfire, die tijdens de Tweede Wereldoorlog ons luchtruim veilig moest maken. De game kreeg uiteindelijk 3,5 uit 5 gouden sterren toebedeeld door ons in onze review. Je kunt onze review hier nogmaals teruglezen.

BRON Wargaming Persbericht

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?