Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Tales of Xillia

  • Ontwikkelaar Namco Tales Studio Ltd.
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2013
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Vierde speelbare personage Tales of Xillia bekendgemaakt

Er is nieuw speelbaar character aangekondigd door het mangablad Shonen Jump. Het gaat hier om het character Leia Roland. Ze wordt omschreven als een rustig meisje en ze is een jeugdvriendin van Jude, een ander character uit dezelfde game. Ze werkt als verzorgster in een familiekliniek, ook van Jude. Ze zal een staf als wapen hebben.

Tales of Xillia is een fighting game met role playing game trekjes. Tot nu toe zal de game alleen nog maar in Japan en Amerika uitkomen. Namco Bandai sluit niks uit over een Europese release.

De game zal op de PlayStation 3 uitkomen, voor de Xbox 360 is nog niks bekendgemaakt. De game moet verschijnen in 2011.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?