Virtua Tennis 2009

  • Ontwikkelaar Sumo Digital
  • Eerste releasedatum 29 mei 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Virtua Tennis komt naar de Wii

Virtua Tennis 2009 voor de Wii komt eraan. Dat heeft SEGA bevestigd. Er komt ook een onlinefunctie bij, de World Tour Mode, waarin spelers het wereldwijd tegen elkaar op kunnen nemen.

Naast de toptennissers van vandaag, kan er ook met oude bekenden als Boris Becker en Peter Sampras een balletje worden geslagen.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie over Virtua Tennis 2009.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?