Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Wheelman

  • Ontwikkelaar Tigon Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Volg Milo en alles komt goed in Wheelman

In een nieuwe trailer van Wheelman is te zien wat er gebeurd als je vertrouwd op het "just follow my lead" van Milo Burik. We zien Milo (waarvan de stem overigens is ingesproken door Vin Diesel) achtervolgd worden door de politie, vette stunts doen en andere auto's beuken totdat ze van de weg af vliegen en vervolgens exploderen. Ook het stelen van andere auto's door brutaal op het dak te springen om daarna in te stappen via het zijraam blijft niet achterwege in deze actievolle game.

Verwacht binnenkort ook de review van deze game op Gameliner, waarin je zult lezen of deze game, gebaseerd op de nooit verschenen, gelijknamige film, de vette actie die het belooft waar kan maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?