The Wheelman heeft officiële releasedatum

Geplaatst: 20 november 2008 10:28
Aangepast: 25 juli 2018 13:30
-

Midway heeft ons meegedeeld dat The Wheelman op 20 februari 2009 zal verschijnen op pc, PlayStation 3 en Xbox 360. In deze actie-race game speel je met de hoofrolspeler Milo Burik (look-a-like van Vin Diesel), die als chauffeur in de onderwereld van Barcelona terechtkomt om een gewaagde diefstal te plegen. En natuurlijk zal hij met verschillende bendes hier ruzie over krijgen. Verwacht in deze game dan ook een combinatie van race- en schietmissies.

Naast de release van de game zal er zo ongeveer gelijktijdig ook een film uitkomen met Vin Diesel in de hoofdrol. Zijn productiebedrijf is verantwoordelijk voor het script van de film en de game.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Wheelman

Ontwikkelaar:

Tigon Studios

Uitgever:

Midway

Release:

27 maart 2009

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer