Wheelman

  • Ontwikkelaar Tigon Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

The Wheelman staat stil tot 2009

Op dit moment is Midway, in samenwerking met Tigon Studios, bezig met The Wheelman. In deze actie-race game speel je met de hoofdrolspeler Milo Burik (die eruitziet als Vin Diesel), die als undercover agent in de onderwereld van Barcelona moet infiltreren.

Tigon Studios is de gamestudio van acteur Vin Diesel, die voor het script heeft gezorgd.

In eerste instantie zou deze game eind 2007 op de markt komen, maar is toen uitgesteld naar 2008. Nu blijkt dat deze deadline ook niet kan worden gehaald, waardoor we pas eerste kwartaal 2009 The Wheelman kunnen verwachten.

The Wheelman verschijnt op pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?