Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Voorlopig geen nieuwe delen voor The Wolf Among Us en Tales of the Borderlands

Volgens Telltale Games zijn er voorlopig geen nieuwe delen voor The Wolf Among Us en Tales from the Borderlands in de maak. In een gesprek van Eurogamer met Telltale Games komt naar dit naar voren.

The Wolf Among Us eindigt met een cliffhanger, maar dit was een bewuste keuze van de gameontwikkelaar. En mochten ze de serie vervolgen dan wordt dit waarschijnlijk niet een direct vervolg op het eerdere deel. Voor een nieuwe Tales of the Borderlands game zijn ook geen plannen. Gearbox is volgens Telltale Games druk bezig met Borderlands 3. Ze willen graag met Gearbox samenwerken aan een nieuwe Tales of the Borderlands, maar ze zijn afhankelijk van hun initiatief.

onbekend

Helaas is dit voor de fans van beide games slecht nieuws. Gelukkig veranderen gameontwikkelaars ook nog wel eens van gedachten. Laten we het hopen. The Wolf Among Us en Tales of the Borderlands zijn te verkrijgen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?