Warhammer 3: Thrones of Decay aangekondigd

Geplaatst:

Total War: Warhammer 3 krijgt een grote DLC, genaamd Thrones of Decay. Dit kondigde ontwikkelaar Creative Assembly onlangs aan met een eerste trailer.

De Warhammer-franchise heeft het niet makkelijk gehad afgelopen jaar. De laatste uitbreiding voor Warhammer 3, Shadows of Change, werd zo slecht ontvangen dat de ontwikkelaar nog enorm veel aanpassingen moest doen en zelfs gratis dingen moest weggeven om het goed te maken met hun fans. Gelukkig lijkt het nu weer de goede kant op te gaan en is er meer hoop voor Thrones of Decay vanuit de community. Deze uitbreiding focust op de Dwarfs, the Empire en Nurgle en voegt drie nieuwe Lords toe aan de game. Daarnaast brengt Thrones of Decay luchtschepen naar de game. De drie nieuwe Lords die je kunt spelen met de uitbreiding zijn Tamurkhan, die bezit kan nemen van dode lichamen, de dwerg Malakai Makaisson, die een enorm luchtschip heeft genaamd 'Spirit of Grungi', en Elspeth von Draken van the Empire. Elspeth is een tovenares die op draken rijdt en beschikking heeft tot een hoop soorten magie.

Total War: Warhammer 3 - Thrones of Decay heeft nog geen releasedatum.

Bron: YouTube Total War

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord