Warner Bros. lijdt enorm verlies met Suicide Squad: KTJL

-

Bloomberg heeft een vernietigend rapport gepubliceerd. Volgens het journalistieke platform heeft Suicide Squad: Kill The Justice League meer dan 200 miljoen dollar verlies geleden.

De journalist Jason Schreier is het brein achter het artikel. Op 9 mei werd er bekendgemaakt dat de actiegame van ontwikkelaar Rocksteady voor grote (en vooral ook rode) cijfers heeft gezorgd. Maar liefst een achterstand van 200 miljoen dollar - daar heeft Warner Bros. Games op dit moment mee te maken. Meer dan een dozijn aan werknemers bij Rocksteady heeft anoniem commentaar geleverd, omdat ze geen toestemming hadden om met de pers te praten. Daarin vermelden de gamemakers dat de ontwikkeling een enorme bende was. Suicide Squad: Kill The Justice League is meerdere keren uitgesteld en diverse onderdelen van de game zijn vaak zat opnieuw uitgevonden of zelfs compleet geschrapt. Dit is een flinke tegenvaller voor Warner Bros. en al helemaal als je kijkt naar de andere slecht presenterende divisies van het bedrijf.

Check hier onze Suicide Squad: Kill The Justice League review.

Suicide Squad: Kill The Justice League is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Bloomberg
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Ontwikkelaar:

Rocksteady Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

2 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord