Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Bloodstained: Ritual of the Night

  • Ontwikkelaar Artplay
  • Eerste releasedatum 18 juni 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score -

WayForward assissteert bij de ontwikkeling van Bloodstained: Ritual of the Night

Voormalig Castlevania producent Koji Igarashi heeft Konami verlaten en is zijn eigen weg gegaan. Bij de ontwikkeling van zijn Kickstarter-project Bloodstained: Ritual of the Night krijgt hij nu versterking van ontwikkelaar WayForward.

De ontwikkeling van de game gaat niet helemaal zoals Igarashi het vooraf voor zich zag. In eerste instantie zou de game in 2017 al op de markt verschijnen, maar Igarashi richt zich nu op een release voor het komende jaar. Om dit voor elkaar te kunnen boksen heeft hij de hulp ingeroepen van WayForward. Deze Amerikaanse ontwikkelaar is vooral bekend van de Shantae-games. Op zijn Kickstarter-pagina schrijft Igarashi dat hij blij is met de versterking van WayForward en dat hij ervan overtuigd is dat Bloodstained nóg beter gaat worden met de hulp van de studio.

Vooralsnog is de bedoeling dat de game in 2019 gaat verschijnen, maar een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Jason Ryan van uitgever 505 Games vraagt de fans dan ook geduldig af te wachten. Zodra er een concrete releasedatum bekend is, dan zullen zij dat zeker naar buiten brengen.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?