WayForward assissteert bij de ontwikkeling van Bloodstained: Ritual of the Night

Geplaatst:

Voormalig Castlevania producent Koji Igarashi heeft Konami verlaten en is zijn eigen weg gegaan. Bij de ontwikkeling van zijn Kickstarter-project Bloodstained: Ritual of the Night krijgt hij nu versterking van ontwikkelaar WayForward.

De ontwikkeling van de game gaat niet helemaal zoals Igarashi het vooraf voor zich zag. In eerste instantie zou de game in 2017 al op de markt verschijnen, maar Igarashi richt zich nu op een release voor het komende jaar. Om dit voor elkaar te kunnen boksen heeft hij de hulp ingeroepen van WayForward. Deze Amerikaanse ontwikkelaar is vooral bekend van de Shantae-games. Op zijn Kickstarter-pagina schrijft Igarashi dat hij blij is met de versterking van WayForward en dat hij ervan overtuigd is dat Bloodstained nóg beter gaat worden met de hulp van de studio.

onbekend

Vooralsnog is de bedoeling dat de game in 2019 gaat verschijnen, maar een officiële releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Jason Ryan van uitgever 505 Games vraagt de fans dan ook geduldig af te wachten. Zodra er een concrete releasedatum bekend is, dan zullen zij dat zeker naar buiten brengen.

Bron: Kickstarter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodstained: Ritual of the Night

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

18 juni 2019

Ontwikkelaar

Artplay

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord