WipEout HD Fury

  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

WipEout HD krijgt patch

WipEout HD sleepte aan het begin van deze maand nog de award binnen voor 'beste downloadbare game'. PlayStation 3 bezitters zullen dus vast blij geweest zijn met deze game. Binnenkort zal de game ook nog eens een patch krijgen.

Waarom de game een patch krijgt is alleen nog onduidelijk, maar hij zal in elk geval 11 MB groot worden. Niet echt spectaculair groot dus. De patch zal waarschijnlijk gewoon een paar kleine bugs verhelpen, maar laten we hopen dat hij wat meer zal bevatten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?