WipEout HD Fury

  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

WipEout HD krijgt releasedatum

Eerder liep WipEout HD wat vertraging op door technische mankementjes. Nu lijkt alles geregeld te zijn, want de PSN-titel heeft een releasedatum gekregen.

Op 25 september mogen we de 1080p, 60 frames per seconde WipEout-telg verwachten in de PlayStation Store. Voor een prijsje van €14,99 kun je deze futuristische racer binnenhalen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?