WipEout HD Fury

  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Speel WipEout HD deze herfst

Sony heeft op zijn PlayStation weblog bevestigd dat het onlangs uitgestelde WipEout HD deze herfst verkrijgbaar is via het PlayStation Network. Eerder werd deze game nog uitgesteld wegens technische problemen en gingen er zelfs ook geruchten rond dat door een falende epilepsietest (i.v.m. snelle beelden en felle kleuren) Sony de game niet kon uitbrengen.

Naast het nieuws over de release schreef Sony ook nog dat het mogelijk wordt om je eigen muzieknummers af te spelen via het menu van de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?