Wolverine en meer: Insomniac Games lek onthult toekomstige releases

Geplaatst:
Aangepast: 19 december 2023 09:04

Door een hack bij Insomniac die maandagavond heeft plaatsgevonden, is ook de volledige planning van toekomstige game-uitgaven gelekt. De aankomende Wolverine-game is het grootste slachtoffer.

Wie had gedacht dat het in deze donkere decemberdagen voor kerst rustig zou blijven qua nieuws heeft het goed mis. Veel informatie over aankomende games van Insomniac Games, bekend van onder andere Spider-Man en Spider-Man 2, zijn op straat komen te liggen. In een presentatie, die dateert uit juli 2023, heeft de Amerikaanse studio ten minste vijf games gepland voor een release tussen boekjaar 2025 en 2030. Van deze vijf games is slechts één officieel aangekondigd. De bekendste game die eraan komt is Wolverine. Volgens de gelekte planning wordt deze game in de herfst van 2026 verwacht. Als je wilt weten om welke andere games het gaat, dan kun je deze op de site van onze bron terugvinden.

Sony noch Insomniac hebben nog niet gereageerd op de lekken die een totale omvang hebben van meer dan 1,6 TB.

Bron: Dexerto
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord