Women’s World Cup 2023 nu beschikbaar in FIFA 23

Geplaatst:

De strijd voor de wereldbeker in de wereld van het vrouwenvoetbal staat op het punt om los te barsten. Ook in FIFA 23 kun je meespelen in de FIFA Women’s World Cup 2023.

De FIFA Women’s World Cup 2023 wordt dit jaar georganiseerd in Australië en Nieuw-Zeeland. FIFA 23 staat voorlopig in het teken van het vrouwenvoetbal. Uiteraard kun je met één van de 32 gekwalificeerde landen naar keuze meedoen aan het toernooi, maar EA Sports introduceert ook een nieuwe gamemodus, genaamd Lead Your Country. In deze modus speel je als één van de vele voetbalsters of een zelfgemaakte avatar. Daarna ga je jouw land naar de finale zien te loodsen. Daarnaast kunnen FIFA-spelers genieten van aangepaste stadiondecoraties, cinematics, wedstrijdpresentaties en commentaar.

Wat een voetbalseizoen is het geweest, hé. Check hier het FIFA 23 Ultimate Team of the Season. Check hier onze review van FIFA 23.

FIFA 23 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord