World of Tanks Blitz

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 26 juni 2014
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

World of Tanks Blitz viert vijfjarig bestaan

World of Tanks Blitz is de mobiele variant van het populaire World of Tanks. De game draait nu al enige tijd mee en heeft maar liefst twee mijlpalen aangetikt, namelijk het vijfjarig bestaan en meer dan 120 miljoen downloads.

Dat World of Tanks populair is wordt maar weer eens onderstreept door de twee mijlpalen die World of Tanks Blitz heeft bereikt. De mobiele game is namelijk meer dan 120 miljoen keer gedownload en staat bovendien aan de vooravond van het vijfjarig bestaan. Om dit te vieren zijn er een week lang festiviteiten in de game te vinden. Er zijn namelijk een week lang gift boxes te winnen waaruit je premium voertuigen kunt ontvangen. Onder deze voertuigen zitten drie compleet nieuwe tanks, namelijk de T-34, de Sherman Firefly en ELC bis. Voor iedereen die tijdens de feestweek inlogt staat er bovendien nog een speciale giftbox klaar, waarin je vijf dagen premium, de German Pz. III A en een aantal zeldzame boosters ontvangt.

onbekend

Het feestje van World of Tanks Blitz vindt plaats van 19 tot en met 26 juni, dus als je wil meeprofiteren dan heb je nog iets minder dan een week de tijd.

BRON Wargaming

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?