eSports: Datum Blitz Twister Cup 2019 bekendgemaakt

Geplaatst: 9 oktober 2019 15:55
Aangepast: 9 oktober 2019 15:58

Wargaming Mobile heeft in een persbericht bekendgemaakt dat de Blitz Twister Cup van 2019 in november plaatsvind. Het is alweer de vierde keer dat het evenement voor de mobiele game World of Tanks Blitz wordt gehouden.

Tijdens de Blitz Twister Cup finale nemen zes regionale teams het tegen elkaar op voor de winst. Één van deze teams is het Europese team END GAME, waarin ook twee Nederlanders te vinden zijn. De teams komen elkaar eerst in groepen van drie tegen in een "best of" vijf. De uiteindelijke winnaars van de groepen nemen het in een "best of" zeven tegen elkaar op. Het winnende team zal naar huis gaan met $50,000. De tweede en derde plaats kunnen $10,000 en $5,000 verdienen. De Blitz Twister Cup heeft dit jaar ook zijn eigen nummer gekregen, die hieronder te beluisteren is.

Op 9 november gaat de finale van start en elke match wordt gestreamd op het officiële World of Tanks Blitz YouTube-kanaal.

Bron: Wargaming Mobile

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks Blitz

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

-

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 juni 2014

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord