World of Tanks Blitz

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 26 juni 2014
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

eSports: Datum Blitz Twister Cup 2019 bekendgemaakt

Wargaming Mobile heeft in een persbericht bekendgemaakt dat de Blitz Twister Cup van 2019 in november plaatsvind. Het is alweer de vierde keer dat het evenement voor de mobiele game World of Tanks Blitz wordt gehouden.

Tijdens de Blitz Twister Cup finale nemen zes regionale teams het tegen elkaar op voor de winst. Één van deze teams is het Europese team END GAME, waarin ook twee Nederlanders te vinden zijn. De teams komen elkaar eerst in groepen van drie tegen in een "best of" vijf. De uiteindelijke winnaars van de groepen nemen het in een "best of" zeven tegen elkaar op. Het winnende team zal naar huis gaan met $50,000. De tweede en derde plaats kunnen $10,000 en $5,000 verdienen. De Blitz Twister Cup heeft dit jaar ook zijn eigen nummer gekregen, die hieronder te beluisteren is.

Op 9 november gaat de finale van start en elke match wordt gestreamd op het officiële World of Tanks Blitz YouTube-kanaal.

BRON Wargaming Mobile

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?