World of Tanks Blitz

  • Ontwikkelaar Wargaming
  • Eerste releasedatum 26 juni 2014
  • Platformen Mobile , Nintendo Switch
  • Genre MMO
  • Gameliner score -

World of Tanks Blitz krijgt Seeking out Yeti-event

World of Tanks Blitz krijgt deze zomer het Seeking Out Yeti-event. Dat maakte de online multiplayer game bekend middels een persbericht.

World of Tanks Blitz is de pocketversie van World of Tanks. Eerder deze maand ging het event al van start in World of Tanks. Het event speelt zich af in een stripboekwereld, waarin een team op zoek gaat naar de Yeti. Het lijkt echt alsof je in een stripboek aan het spelen bent. Naast het event kunnen spelers ook verschillende beloningen verdienen door operatiemissies te voltooien. Een overzichtstrailer van het Seeking Out Yeti-event is hieronder te bekijken.

Wanneer het Seeking Out Yeti-event exact naar World of Tanks Blitz komt is nog niet bekend. Lees hier onze World of Tanks review voor de PlayStation 4.

BRON World of Tanks

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?