World of Warcraft: Classic krijgt Hardcore Realms

Geplaatst:

De wereld van World of Warcraft: Classic wordt binnenkort extra gevaarlijk voor de spelers die wel wat uitdaging kunnen gebruiken. Blizzard heeft namelijk bekendgemaakt dat Hardcore Realms naar World of Warcraft: Classic komen.

Via een Tweet van het officiële World of Warcraft account krijgen we een samenvatting te zien van de belangrijkste punten. Wanneer je personage sterft in een Hardcore Realm is dit permanent. Zelfs als je toegang hebt tot de Shaman Reincranation of Warlock Soulstone. Wanneer je sterft, word je een geest, zodat je de laatste zaken in je guild kunt regelen. Je krijgt daarna de mogelijkheid om je personage naar een normale realm te verplaatsen. Hoewel je zelf kunt bepalen of je tegen andere spelers wil vechten zijn de PvP Battlegrounds en Battlemasters niet beschikbaar. In plaats daarvan kun je een Duel to the Death aanvragen. Dungeons krijgen daarnaast een vierentwintig uur lock-out timer voor spelers onder level zestig. Dit moet ervoor zorgen dat spelers niet permanent aan het levelen zijn in een dungeon. Daarnaast kun je boven dit level niet meer naar dungeons met een lager level.

Het belangrijkste om te weten is dat de Hardcore Realms direct toegang hebben tot de content van World of Warcraft: Classic. Je hoeft dus niet eerst allerlei fases vrij te spelen om daarna in de content te duiken.

Je kunt de Hardcore Realms uitproberen en testen via de Public Test Realms.

Bron: World of Warcraft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Classic

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord