Nieuwe uitbreiding WoW: Classic zet kwaad bloed

Geplaatst:

Blizzard Entertainment heeft met de meest recente uitbreiding Wrath of the Lich King voor World of Warcraft: Classic kwaad bloed gezet. In dien mate dat Reddit zelfs heeft besloten een belangrijke regel te schrappen.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic is niet bepaald in goede aarde gevallen bij de fans van de franchise. Dit heeft alles te maken met de introductie van de World of Warcraft Token. Geen nieuw item voor de World of Warcraft-kenners, maar de Token bestond nog niet ten tijde dat Wrath of the Lich King uitkwam. Dit item is voor twintig euro te koop en eenmaal in je bezit kun je het weer doorverkopen voor in-game gold. Deze goudstukken kun je vervolgens weer gebruiken om speeltijd te verzilveren zodat je geen abonnement hoeft af te nemen. Het toevoegen van de World of Warcraft Token is in zijn geheel niet goed ontvangen door de spelers. Het zorgt zelfs voor dusdanig veel frustratie onder de fans dat Reddit heeft besloten één van de belangrijke forumregels te schrappen. Door deze nieuwe toevoging in Wrath of the Lich King Classic is namelijk regel vier opgeheven. Regel vier hield in dat je niet mocht praten over hacks, cheats en privé servers. Echter komt Reddit daar nu dus op terug, omdat hacks, cheats en privé servers meer integer zijn dan wat Blizzard met World of Warcraft Classic te bieden heeft. En laten we eerlijk zijn, als Reddit je integriteit in twijfel trekt dan ben je niet al te best bezig.

World of Warcraft Wrath of the Lich King Classic2

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic is vanaf nu beschikbaar.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Classic

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord