Trailer: De Cataclysm komt naar World of Warcraft: Classic

Geplaatst:

Van World of Warcraft: The Worlds Within schakelen we over naar World of Warcraft: Classic. De veel besproken DLC Cataclysm komt namelijk naar World of Warcraft: Classic.

De Destroyer vliegt dus in 2024 naar World of Warcraft: Classic en dat betekent dat verschillende steden in Azeroth in de brand gaan vliegen. Met de originele versie van deze uitbreiding veranderde de wereld en een aantal missies. De ontwikkelaars laten weten dat er een aantal aanpassingen worden gemaakt. Deze aanpassingen zijn gebaseerd op de feedback en aanvragen van de spelers. Op de site van Blizzard is meer te lezen over de uitbreiding. Door de toevoeging van de Goblins en Worgen zijn er drie beginnerszones te verkennen met daarbij nog zeven andere zones. Doordat de elements Azeroth binnen stormen zijn er nieuwe vijanden te verslaan en kun je nu je personage tot level vijfentachtig trainen. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de Dungeons wordt de Dungeon Group Finder toegevoegd, zodat je sneller in een groep terechtkomt. Daarnaast komen er nieuwe uitdagingen naar de Dungeons. Weet je deze heelhuids te voltooien dan liggen er speciale beloningen op je te wachten.

De Cataclysm komt in de eerste helft van 2024 naar World of Warcraft: Classic.

Bron: BlizzCon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Classic

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord