World of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 11 februari 2005
  • Platformen Pc
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score -

Warcraft: Wrath of the Lich King Classic releasedatum onthuld

De Wrath of the Lich King Classic-uitbreiding van World of Warcraft heeft een releasedatum. Kort na de start van de astronomische herfst kun je met de nieuwe content aan de slag.

Wrath of the Lich King Classic is een recreatie van de tweede World of Warcraft-uitbreiding uit 2008. De nieuwe variant is voor het grootste deel gelijk aan wat eerder kwam, maar bevat enkele wijzigingen. De dungeonfinder is verruild voor de groupfinder en questicoontjes zijn in eerste instantie niet van de partij. Alhoewel niet iedereen even blij is met deze wijzigingen, is er één ding waar iedereen wel vrolijk van wordt: de uitbreiding is gratis voor alle spelers met een lopend World of Warcraft-abonnement. Het wachten duurt gelukkig ook niet lang meer. De uitbreiding verschijnt tegen het einde van september.

Het nieuws over de releasedatum van de World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic-uitbreiding werd bekendgemaakt in een trailer. Die kun je hieronder bekijken.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic verschijnt op 26 september. Dragonflight, de andere nieuwe uitbreiding van World of Warcraft verschijnt ook later dit jaar.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?