Warcraft: Wrath of the Lich King Classic releasedatum onthuld

Geplaatst: 26 juli 2022 17:25
-

De Wrath of the Lich King Classic-uitbreiding van World of Warcraft heeft een releasedatum. Kort na de start van de astronomische herfst kun je met de nieuwe content aan de slag.

Wrath of the Lich King Classic is een recreatie van de tweede World of Warcraft-uitbreiding uit 2008. De nieuwe variant is voor het grootste deel gelijk aan wat eerder kwam, maar bevat enkele wijzigingen. De dungeonfinder is verruild voor de groupfinder en questicoontjes zijn in eerste instantie niet van de partij. Alhoewel niet iedereen even blij is met deze wijzigingen, is er één ding waar iedereen wel vrolijk van wordt: de uitbreiding is gratis voor alle spelers met een lopend World of Warcraft-abonnement. Het wachten duurt gelukkig ook niet lang meer. De uitbreiding verschijnt tegen het einde van september.

Het nieuws over de releasedatum van de World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic-uitbreiding werd bekendgemaakt in een trailer. Die kun je hieronder bekijken.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic verschijnt op 26 september. Dragonflight, de andere nieuwe uitbreiding van World of Warcraft verschijnt ook later dit jaar.

Bron: World of Warcraft

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Ontwikkelaar:

Blizzard Entertainment

Uitgever:

Blizzard Entertainment

Release:

11 februari 2005

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord