World of Warcraft herdenkt Reckful

Geplaatst: 3 juli 2020 13:43
Aangepast: 3 juli 2020 13:44

De servers van World of Warcraft waren gisteravond stampvol. Dit ter ere van één van de meest bekende figuren van World of Warcraft: Byron 'Reckful' Bernstein.

Gisteren kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat de streamer en eSporter Byron 'Reckful' Bernstein op 31-jarige leeftijd is overleden. World of Warcraft-spelers kwamen om hem te herdenken massaal naar de kathedraal in Stormwind, waar ze voor Reckful knielden en verhalen uitdeelden aan elkaar over hoeveel Reckful voor hun heeft betekend. Zelfs de Horde en de Alliance, die normaal lijnrecht tegenover elkaar staan, kwamen bijeen om te rouwen voor het overlijden van een icoon in de gaming en streaming gemeenschap. Daarnaast heeft het Twitter-kanaal van World of Warcraft Byron 'Reckful' Bernstein herdacht in een tweet: "Het Warcraft team is immens verdrietig om te horen dat een van de meest memorable WoW-spelers aller tijden is overleden. Rust in vrede, Byron 'Reckful' Bernstein. We betuigen onze oprechte condoleances aan Byron's familie, vrienden en zijn vele fans over de hele wereld."

Ook de cardgame Hearthstone, waar Byron 'Reckful' Bernstein een professionele carrière als speler en caster in had, heeft Reckful middels een Tweet geëerd.

Bron: Jack Dunlop
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

11 februari 2005

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord