Xbox Indie Showcase volgende week gepresenteerd

ID@Xbox en Twitch slaan de handen ineen om een nieuwe stream te organiseren. De Xbox Indie Showcase staat in teken van nieuwe gameplay, Game Pass toevoegingen en nog veel meer.

De nieuwe trailer geeft ons alvast een voorproefje wat we kunnen verwachten. Uitgevers zoals Raw Fury, Team17, Curve Digital en vele anderen zijn aanwezig tijdens de stream. Op de nieuwswebsite Xbox Wire wordt nog meer verteld over de line-up. Second Extinction, The Ascent, The Wild at Heart, Voidtrain, Exo One en S.T.A.L.K.E.R. 2 behoren tot de games die een opkomst maken. Er komen echter ook nieuwe titels aan bod. Naast de nieuwe gameplay en aankondigingen, krijgen we te horen welke games naar Xbox Game Pass komen. Bekijk hier het laatste nieuws over Xbox Game Pass, Bethesda heeft namelijk flink wat titels toegevoegd.

De Xbox Indie Showcase is te zien op vrijdag 26 maart vanaf 17:00 uur.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?