Zenless Zone Zero kent releasedatum

-

HoYoverse - de ontwikkelaar achter de immens populaire Genshin Impact - brengt binnenkort een nieuwe game uit. Zenless Zone Zero heeft een releasedatum.

De open-wereld actie/RPG van de Chinese gamemaker maakt een aanstalten om te verschijnen op diverse platformen. HoYoverse laat dit weten via sociale media kanalen. Al een aantal jaar geleden werd Zenless Zone Zero uit de doeken gedaan, maar het heeft eventjes geduurd, voordat de titel klaargestoomd werd voor de lancering. Het is zover en HoYoverse kan niet wachten om de spelers te verwelkomen naar de moderne wereld van New Eridu. Je kan je alvast registreren voor Zenless Zone Zero. Wanneer je het Twitter-account van de game volgt en de onderstaande tweet repost, dan maak je kans op verschillende prijzen. Een bijzondere manier om een PlayStation 5 binnen te hengelen, maar mij zou je niet horen klagen.

Zenless Zone Zero is beschikbaar vanaf 4 juli voor de pc, PlayStation 5 en mobiele apparaten.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zenless Zone Zero

Ontwikkelaar:

MiHoYo

Uitgever:

MiHoYo

Release:

4 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Mob
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord