Check hier alle The Triple-i Initiative content

Zo zien de Animal Crossing LEGO-sets eruit

Geplaatst: 11 oktober 2023 14:45

Was je aan het begin van deze maand ook zo verrast door de onthulling van de Animal Crossing LEGO-Sets? De korte teaser liet weinig zien, maar in een nieuwe trailer mogen we de vijf LEGO-sets van Animal Crossing bewonderen.

Volgend jaar hoef je niet langer meer de Nintendo Switch aan te slingeren om je in de sfeer van Animal Crossing: New Horizons te wanen. Mijn favoriete bewoners hebben de overstap naar LEGO nog niet gemaakt, maar misschien heb jij wel geluk. In totaal zijn er namelijk vijf LEGO-sets die tussen de twaalf en vijfenzeventig euro gaan kosten. Je kunt gaan kamperen met Bunnie, waardoor je toegang krijgt tot een kersenboom, een tent en een vlindernet. Kapp’ns eilandrondvaart biedt dan weer een bootje en een eiland. Hier ontmoet je de Marshal de eekhoorn en kun je lekker vissen.  Het vergeten van een verjaardag is een doorn in het oog van je bewoners, maar nu mag je samen met Julian zijn verjaardag vieren. Slingers, cupcakes en cadeautjes worden aangeleverd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De twee grote LEGO-sets zijn nog iconischer te noemen. Je mag nu het huis van Fauna in elkaar zetten en daarvan kun je ook het interieur bewonderen. Isabel komt bij haar op visite, dus je kunt rekenen op een minifiguur van Isabel. De laatste LEGO-set heeft de naam Nooks Hoek en Rosies huis. De gierige wasbeer Nook is dus van de partij, maar je zult wel eerst de winkel moeten bouwen. Deze is aan een kant open, zodat je eenvoudig de binnenkant van het gebouw kunt zien. Hetzelfde geldt voor het huis van Rosie. Hoe de LEGO-sets eruit zien kun je in de video hieronder bekijken.

De Animal Crossing LEGO-sets verschijnen in maart 2024.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord