Zo ziet de combat eruit in de Silent Hill 2 remake

Geplaatst: 1 februari 2024 00:35
Aangepast: 3 februari 2024 14:09
-

De Silent Hill 2 remake kon genieten van wat welverdiende aandacht tijdens de State of Play. Vandaag checken we hier hoe de combat eruit komt te zien in de horrorgame!

James Sunderland is nooit een vechtersbaas geweest, maar toch gaat hij een vuist proberen te maken tegen de monsters in Silent Hill. Gewapend met een stuk hout of een simpele revolver weet de getormenteerde man zichzelf te verdedigen. Overigens zien we niet alleen maar de confrontaties met de vele gedrochten. Veel iconische puzzels en locaties maken een opkomst in het nieuwe beeldmateriaal. Ondanks de nieuwe trailer zijn fans nog niet overtuigd van de kwaliteit. Er wordt gesproken over een gebrek aan impact, lamme animaties en tamme geluiden van de wapens. De grootste teleurstelling voor velen is de releasedatum - die is er nog steeds niet. Echter, de Silent Hill 2 remake staat op de planning voor 2024 en volgens ontwikkelaar Bloober Team loopt alles op schema.

De Silent Hill 2 remake is in ontwikkeling voor de PlayStation 5.

Bron: State of Play
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 Remake

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord