15 Minutes Of: Final Fantasy VII Remake Gameplay

Geplaatst:
Aangepast: 5 maart 2020 19:56

Zoals je wellicht wel weet, is de Final Fantasy VII Remake demo nu beschikbaar. Heb je echter nog geen kans gehad om deze te spelen omdat je te druk bent met andere dingen, of omdat je simpelweg niet in het bezit bent van een PlayStation 4, dan hebben wij vijftien minuten aan gameplay van de demo voor je opgenomen.

Final Fantasy VII kennen we natuurlijk allemaal wel als die ene iconische JRPG. De game kwam in 1997 voor het eerst uit op de PlayStation en over een maand, meer dan twintig jaar na de originele release, verschijnt er een remake van deze game. De game heeft niet alleen een visuele make-over gekregen, maar tevens is ook de gameplay aangepakt. Zo wordt het gevechtssysteem, zoals je ook op onze gameplaybeelden kunt zien, volledig omgegooid en gaan we van de old-school turn-based gevechten naar een action-based speelstijl.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 10 april exclusief voor de PlayStation 4.

Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII Remake

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

10 april 2020

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord