Final Fantasy VII Remake

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 april 2020
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

15 Minutes Of: Final Fantasy VII Remake Gameplay

Zoals je wellicht wel weet, is de Final Fantasy VII Remake demo nu beschikbaar. Heb je echter nog geen kans gehad om deze te spelen omdat je te druk bent met andere dingen, of omdat je simpelweg niet in het bezit bent van een PlayStation 4, dan hebben wij vijftien minuten aan gameplay van de demo voor je opgenomen.

Final Fantasy VII kennen we natuurlijk allemaal wel als die ene iconische JRPG. De game kwam in 1997 voor het eerst uit op de PlayStation en over een maand, meer dan twintig jaar na de originele release, verschijnt er een remake van deze game. De game heeft niet alleen een visuele make-over gekregen, maar tevens is ook de gameplay aangepakt. Zo wordt het gevechtssysteem, zoals je ook op onze gameplaybeelden kunt zien, volledig omgegooid en gaan we van de old-school turn-based gevechten naar een action-based speelstijl.

Final Fantasy VII Remake verschijnt 10 april exclusief voor de PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?