Gameliner Awards: Beste game van 2016

Alex en Rudy gingen dit jaar in Hilversum langs bij de uitgever die met een ruime meerderheid van de stemmen de Gameliner Awards-trofee naar zich toe heeft weten te slepen. Wij kunnen het ons vinden in jullie keuze. Het is de enige game die van ons vijf gouden sterren heeft gekregen afgelopen jaar in de review. Het stemmen heb je niet voor niks hoeven doen. Ook dit jaar zijn er mooie prijzenpakketten vol goodies en games te vergeven. Deze prijzenpakketten kon je winnen door een reactie op een van de Gameliner Awards-artikelen achter te laten en je stem uit te brengen op de beste game van 2016. Het concept is inmiddels wel duidelijk volgens mij. Als jij zo'n goedgevulde prijzenpakket hebt gewonnen, dan komt jouw naam in onderstaande video voorbij.

Dat was het dan. De Gameliner Awards 2016 zijn tot een einde gekomen. Ben jij het eens met de uitslag? Laat het ons zeker weten! Prijswinnaars gefeliciteerd! Volgend jaar zijn we natuurlijk weer terug met een nieuwe Gameliner Awards.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?