Gameliner Awards: Welke games zijn genomineerd in 2017?

Het is weer tijd voor de Gameliner Awards en hierbij kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete game van 2017. Alle genomineerde games van dit jaar zijn hieronder te bekijken in de video. Door de poll in te vullen en onder het artikel te laten weten wat jou game van 2017 is, maak je kans op fantastische prijzen.

Houd Gameliner in de gaten, want binnenkort laten we zien welke prijzen je zoal in het prijzenpakket kunt aantreffen. En geloof me, die is dit jaar wederom goed gevuld met toffe goodies en games.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?