Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Claudia keert terug naar Genshin Impact vanaf 20:00

Na een maand van haar geliefde Genshin Impact gescheiden te zijn door Balan Wonderworld en Overcooked 2, kan Claudia eindelijk weer met de gacha-rpg aan de slag. Claudia beweert dat ze de game nog niet heeft aangeraakt, wat niet al te geloofwaardig klinkt als je het mij vraagt. In ieder geval heeft zij genoeg te doen met de vele quests en bosses die er in Genshin Impact te vinden zijn. Benieuwd wat ze allemaal gaat doen? Kom dan vooral kijken vanavond!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?