Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Livestream: De redactie streamt Mario Kart en Among Us vanaf 19:30

Komt dat zien, komt dat zien! Vanavond vindt een gloednieuwe redactiestream plaats. Host Rudy gaat vanaf 19:30 met de redactieleden aan de slag in Mario Kart 8 Deluxe, maar de kijkers mogen ook meedoen als ze dat willen. Natuurlijk is er geen Gameliner redactiestream compleet zonder wat Among Us erin! Deze keer pakken wij het iets anders aan met het installeren van twee mods, namelijk Crewlink en Town of Us. Met Crewlink is het mogelijk in de game met elkaar te praten en met Town of Us komen er wat nieuwe, interessante rollen in het spel. Benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren vanavond? Kom dan vooral kijken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?