Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Livestream: Rudy gaat aan de slag met Among Us vanaf 20:00

Rudy neemt deze week het stokje van Huub over met een gloednieuwe Among Us-stream! Huub is namelijk nog steeds een week op vakantie en Patrick is een beetje boos over zijn ontmoeting met een trol in Valheim vorige week. Deze week moet Rudy de imposters binnen de redactie zien te vinden, of moet hij zelf ongemerkt de crew gaan uitmoorden. Benieuwd wat er vanavond allemaal gaat gebeuren? Kom dan vooral kijken!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?