Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Indie , Survival
  • Gameliner score -

Livestream: Patrick en de redactie streamen Valheim vanaf 20:00

Wacht, waar is Huub met zijn Valheim-stream? De clanleider heeft even twee weken vrij genomen en daarom wordt het roer nu even overgenomen door Patrick. Samen met Anita en Jolien duikt hij weer de wereld van Valheim in, voor de tweede keer om precies te zijn. Gaat de nieuwe clanleider zich staande weten te houden of gaat zijn onervarenheid hem in de problemen brengen? Kom vanaf 20:00 kijken om daar achter te komen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?