Top 5: Games die wel wat Japanse invloeden kunnen gebruiken

De Japanse game-industrie was vroeger heer en meester, maar loopt tegenwoordig toch op een drafje achter de westerse producties aan. Bij Gameliner zijn we echter niet vies van een Japans tintje, waardoor we een vijftal westerse games op een rijtje hebben gezet, die volgens ons een stuk interessanter zouden kunnen worden met wat Japanse invloeden.

Denk jij eerder aan een Japans sausje over een andere Westerse game? Laat hieronder dan even weten welke game dat is! Ook suggesties voor komende Top 5's zijn weer van harte welkom.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?