Ace Combat 7: Skies Unknown

  • Ontwikkelaar Project Aces
  • Eerste releasedatum 18 januari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Simulatie
  • Gameliner score

Video Preview: Ace Combat 7: Skies Unknown

Het is leuk om met beide benen op de grond te staan, maar Ace Combat 7: Skies Unknown kiest toch echt het luchtruim. Het is tien jaar geleden dat Ace Combat 6 verscheen, maar op gamescom was het nieuwste deel in de langlopende serie speelbaar in zowel VR als normaal. Rudy is met beide versies opgestegen, maar moest de VR al snel wegleggen. Of de normale versie beter beviel, zie je in onderstaand item!

De game verschijnt pas in 2018, maar het moge duidelijk zijn. Er is nog wat werk te verrichten. Heb jij de serie gemist? Laat het vooral weten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?