GRID

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video Preview: GRID

Vroom Vroom! Bram scheurt door de bocht en knalt zo op de bumper van Rudy. Een flink gesprek volgt, maar uiteindelijk snapt Rudy het standpunt van Bram. GRID is een prima reboot van een prima serie. Codemasters staat gelukkig bekend om het vakmanschap dat ze afleveren en met GRID lijken ze dat wederom te bewijzen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?