Video Preview: LEGO Marvel Super Heroes 2

Geplaatst:
Aangepast: 20 augustus 2018 09:15

Als je dacht dat er dit jaar geen LEGO-game zou uitkomen, dan zat je er mooi naast. TT Games is namelijk bezig met een hele sloot aan games gebaseerd op de gele mannetjes die allerlei avonturen beleven. Dit keer kruipen ze weer in de huid van menig superheld in LEGO Marvel Super Heroes 2. De game is niet gefocust op een specifiek verhaal, maar ze hebben de vrijheid gekregen om een heel nieuw verhaal te schrijven. Gaat LEGO Marvel Super Heroes 2 dan eindelijk de LEGO-game zijn die verandering in de franchise brengt? Rudy heeft de game gespeeld en kan je er alles over vertellen.

De gamescom stond natuurlijk boordevol games en we zijn dan ook nog lang niet klaar met de items vanaf de beursvloer! Check daarom regelmatig de site voor het laatste nieuws!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Marvel Super Heroes 2

Series

LEGO

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 november 2017

Ontwikkelaar

TT Games

Gameliner Awards

-

Lees meer