Watch Dogs 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 15 november 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Video Preview: Watch Dogs 2

Een van Ubisoft's paradepaardjes voor dit najaar is Watch Dogs 2. Heb je de eerste game gespeeld en vind je deze tof? Dan is Watch Dogs 2 zeker een aanrader voor jou. De game biedt nog meer mogelijkheden dan het eerste deel. In Watch Dogs 2 kruip je in de huid van Marcus Holloway die beschuldigd wordt van een hack die hij niet heeft gepleegd. Hij sluit zich aan bij de hackersgroep, Dedsec om het besturingssysteem ctOS 2.0 uit de lucht te halen. Het systeem controleert alles in de maatschappij en de privacy wordt op een brute manier verstoord.

Devin is aan de slag gegaan met de singleplayer van de game, waarbij hij de snufjes van het hacken onder de knie kon krijgen. Daarna mocht hij de multiplayer uitproberen. Devin speelde onder andere de multiplayer-modus; Bounty Hunter. In deze modus speelde hij met vier man, dit deed hij in co-op, twee tegen twee. Een team was de aanvallende partij en het andere team was het team die uit de handen moest blijven van de aanvallende partij. Het deed ons denken aan het rode puntjes systeem in Grand Theft Auto V.

Watch Dogs 2 verschijnt 15 november 2016 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?