FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Brazilië - Zuid-Korea

Brazilië wordt door velen gezien als de gedoodverfde winnaar van het WK 2022 in Qatar, maar kwam niet ongeschonden door de groepsfase. Nu wacht het team van Zuid-Korea in de achtste finales.

Met de hakken over de sloot wist Zuid-Korea een ronde verder te komen in het toernooi. Dit ging ten koste van Uruguay en dat leverde nogal wat tranen op bij Luiz Suarez, die dit keer niet zijn tanden erin kon zetten. Met een doelpunt verschil ging Zuid-Korea door. Nu moeten zij het opnemen tegen één van de favorieten van dit toernooi: Brazilië. Zijn de Zuid-Koreanen wel opgewassen tegen het sterrenteam van de Brazilianen of weten ze te verrassen? Patrick en Rudy speelden de wedstrijd alvast vooruit in FIFA 23 om te voorspellen wie van de twee teams doorgaat naar de kwartfinale.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?