WK 2022: Voorspelling Brazilië - Zuid-Korea

Geplaatst:

Brazilië wordt door velen gezien als de gedoodverfde winnaar van het WK 2022 in Qatar, maar kwam niet ongeschonden door de groepsfase. Nu wacht het team van Zuid-Korea in de achtste finales.

Met de hakken over de sloot wist Zuid-Korea een ronde verder te komen in het toernooi. Dit ging ten koste van Uruguay en dat leverde nogal wat tranen op bij Luiz Suarez, die dit keer niet zijn tanden erin kon zetten. Met een doelpunt verschil ging Zuid-Korea door. Nu moeten zij het opnemen tegen één van de favorieten van dit toernooi: Brazilië. Zijn de Zuid-Koreanen wel opgewassen tegen het sterrenteam van de Brazilianen of weten ze te verrassen? Patrick en Rudy speelden de wedstrijd alvast vooruit in FIFA 23 om te voorspellen wie van de twee teams doorgaat naar de kwartfinale.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord