FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Engeland - Senegal

Senegal zat samen met Nederland in de poulefase en wisten boven Ecuador en Qatar te eindigen. Hierdoor moeten ze het nu opnemen tegen Engeland.

Het zal voor Senegal geen gemakkelijk potje worden. Ondanks dat de kampioen van Afrika best een aardig team heeft, is het toch Engeland die kan worden bestempeld als favoriet. Wie gaat er winnen? Patrick en Rudy deden vast een voorspelling om te zien welk van deze twee landen doorstoot naar de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. Zoals altijd beslist het tweetal vooraf eerst wie als welk land gaat spelen en daarna nemen ze het tegen elkaar op in een spannende wedstrijd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?