FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Japan - Kroatië

Japan is tot op heden misschien wel één van de grootste verrassingen van het toernooi. In de achtste finale nemen zij het op tegen het Kroatië van sterspeler Luka Modric.

In de poulefase wist Japan een enorm knappe prestatie neer te zetten door als groepswinnaar door te stomen naar de volgende ronde. Zij deden dit in een poule met Spanje, Duitsland en Costa Rica. Waar iedereen dacht dat Spanje en Duitsland samen door zouden gaan in deze poule, is het Japan die eerste werd. Ook Kroatië mag niet klagen, zij eindigden in de poulefase boven de Belgen en werden tweede achter Marokko. Nu staan Japan en Kroatië tegenover elkaar en moeten zij uitmaken welke van deze twee landen recht heeft op een plek in de kwartfinale. Patrick en Rudy waagden zich alvast aan een voorspelling in FIFA 23.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?