FIFA 23

 • Ontwikkelaar EA Sports
 • Eerste releasedatum 30 september 2022
 • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
 • Genre Sport
 • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling kwartfinale Nederland - Argentinië

Messi en zijn kornuiten staan in de kwartfinale van het WK voetbal 2022 in Qatar tegenover het Nederlands elftal. Welk van deze twee teams stomen door naar de halve finale?

Met Argentinië op het programma wacht Nederland de zwaarste beproeving tot dusver dit toernooi. Nederland heeft met tegenstanders als Senegal, Equador, Qatar en de Verenigde Staten nog niet echt grote tegenstand gehad. Dat is tegen Argentinië wel anders. Een overwinning op de Argentijnen levert een ticket op voor de halve finale van het toernooi. Patrick en Rudy zochten met een potje FIFA 23 uit of dat ticket voor Nederland of Argentinië gereserveerd is.

POLL (WK 2022 NED - ARG)

Wie gaat winnen? Nederland of Argentinië?

Wie gaat winnen? Nederland of Argentinië?

 • Nederland
  67%
 • Argentinië
  33%
Tussenstand na 42 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?