FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Marokko - Spanje

De laatste speeldag schotelt ons weer een paar fraaie wedstrijden voor. De eerste is het duel tussen de voetbalnaties Marokko en Spanje in de achtste finales.

Spanje begon swingend aan het toernooi, maar viel later in de groepsfase een beetje terug en verloor zelfs een wedstrijd. Marokko daarentegen werd gewoon groepshoofd in een poule met België en Kroatië. Een enorm knappe prestatie. Nu staan ze echter tegenover Spanje, dat toch weer een maatje groter is dan de voorgaande tegenstanders. Patrick en Rudy voorspellen de wedstrijd in FIFA 23. Wie van deze landen gaat er winnen?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?