FIFA 23

 • Ontwikkelaar EA Sports
 • Eerste releasedatum 30 september 2022
 • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
 • Genre Sport
 • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Nederland - Ecuador

Rudy heeft vorige keer nipt van Patrick gewonnen in de WK wedstrijd Senegal tegen Nederland. Echt met de hakken over de sloot. Nu nemen Rudy en Patrick het op tegen elkaar in de wedstrijd Nederland tegen Ecuador.

Het geduld van het Nederlandse volk werd even op de proef gesteld, maar de horde Sengal is genomen. Hoewel de score niet helemaal klopte, hebben Rudy en Patrick de winnaar vorige keer wel goed voorspeld. De eerste punten zijn in ieder geval binnen. Nu is het dus tijd voor de volgende tegenstander Ecuador. Beide landen hebben hun eerste poulewedstrijd overtuigend gewonnen en nu staan ze tegenover elkaar. Uiteraard beslissen Rudy en Patrick aan de hand van een ouderwets potje steen, papier en schaar wie als Nederland mag spelen en wie het beste uit Ecuador moet zien te halen.

Wat denk jij dat Nederland tegen Ecuador gaat doen? Laat het weten in onderstaande poll of op onze Discord-server.

POLL (WK 2022 NED - ECU)

Wie gaat winnen? Nederland of Ecuador?

Wie gaat winnen? Nederland of Ecuador?

 • Nederland
  81%
 • Ecuador
  19%
Tussenstand na 31 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?