FIFA 23

 • Ontwikkelaar EA Sports
 • Eerste releasedatum 30 september 2022
 • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
 • Genre Sport
 • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Nederland - Qatar

Nu de eerste twee poulewedstrijden erop zitten is het tijd om ons op te maken voor de laatste ontmoeting in de voorronde. Rudy en Patrick hebben deze wedstrijd ook weer voorspeld.

Nederland speelt nog zeker niet de sterren van hemel tijdens dit toernooi. Gelukkig is de laatste opgave in de poule op papier de makkelijkste in de vorm van Qatar. Maar ook het thuisland mag natuurlijk niet worden onderschat, want voor je het weet loop je averij op. In onderstaande video hebben Rudy en Patrick vast een voorproefje genomen op de wedstrijd die ons te wachten staat. Benieuwd wie er gaat winnen? Bekijk dan alvast onze video zodat je goed beslagen ten ijs komt als je je toto in moet vullen.

Wat denk jij dat Nederland tegen Qatar gaat doen? Laat het weten in onderstaande poll of op onze Discord-server.

POLL (WK 2022 NED - QAT)

Wie gaat winnen? Nederland of Qatar?

Wie gaat winnen? Nederland of Qatar?

 • Nederland
  89%
 • Qatar
  11%
Tussenstand na 35 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?