FIFA 23

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Portugal - Zwitserland

Cristiano Ronaldo wil zich natuurlijk tijdens dit toernooi extra laten zien. Tijdens de achtste finales moet hij dit samen met zijn team doen tegen Zwitserland.

De laatste wedstrijd van deze speelronde belooft weer een aardig pot voetbal. Portugal neemt het op tegen Zwitserland. Voor velen zal Portugal de gedoodverfde favoriet zijn, maar vlak de Zwitsers ook zeker niet uit. Het land eindigde in de poulefase tweede achter Brazilië, omdat ze één doelpunt minder hadden gescoord. Portugal werd groepshoofd in de poulefase en zal er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen. Rudy en Patrick namen het nog één keer in deze achtste finales tegen elkaar op in FIFA 23 om jullie te voorzien van een voorspelling.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?