WK 2022: Voorspelling Portugal - Zwitserland

Geplaatst: 6 december 2022 14:00

Cristiano Ronaldo wil zich natuurlijk tijdens dit toernooi extra laten zien. Tijdens de achtste finales moet hij dit samen met zijn team doen tegen Zwitserland.

De laatste wedstrijd van deze speelronde belooft weer een aardig pot voetbal. Portugal neemt het op tegen Zwitserland. Voor velen zal Portugal de gedoodverfde favoriet zijn, maar vlak de Zwitsers ook zeker niet uit. Het land eindigde in de poulefase tweede achter Brazilië, omdat ze één doelpunt minder hadden gescoord. Portugal werd groepshoofd in de poulefase en zal er alles aan doen om ook deze wedstrijd te winnen. Rudy en Patrick namen het nog één keer in deze achtste finales tegen elkaar op in FIFA 23 om jullie te voorzien van een voorspelling.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord