FIFA 23

 • Ontwikkelaar EA Sports
 • Eerste releasedatum 30 september 2022
 • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
 • Genre Sport
 • Gameliner score

WK 2022: Voorspelling Senegal - Nederland

Patrick en Rudy gaan met elkaar de strijd aan en voorspellen met een potje FIFA 23 de winnaar in de wedstrijd van Senegal tegen Nederland. Wie speelt als welk team? En belangrijker nog, wie gaat er met de winst naar huis?

Het WK 2022 staat op het punt om van start te gaan. Veel landen worden als favoriet genoemd om het toernooi te winnen, maar Nederland staat niet echt hoog op de lijstjes van de meeste bookmakers. Onterecht? Wie weet. Met onze voorspellende gaven gaan we bij Gameliner natuurlijk alvast een voorproefje nemen op hoe ver Nederland gaat komen dit WK. De eerste horde die genomen moet worden is Senegal. Dit is waarschijnlijk direct ook de moeilijkste tegenstander in de poule, al is het ontbreken van Mané aan de kant van de Senegalezen een hard gelach.

Wat denk jij dat Nederland tegen Senegal gaat doen? Laat het weten in onderstaande poll of op onze Discord-server.

POLL (WK 2022 SEN - NED)

Wie gaat winnen? Senegal of Nederland?

Wie gaat winnen? Senegal of Nederland?

 • Senegal
  21%
 • Nederland
  79%
Tussenstand na 28 stemmen
GA NU STEMMEN

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?